C.I.B. F1 & EE & LT MVA TLNV-17  Black Quebec's Lucy In The Sky

Viiru

Syntynyt: 27.03.2012

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Silmät: OK

Viirun sukutaulu KoiraNetissä


Viiru Viippo, Ferrari, Metsä-Piippo

Ei kahta ilman kolmatta. Viirulle oli jo koti katsottuna, mutta peruutuksen vuoksi se jäi kuitenkin pidemmäksi aikaa meille. Viirun ollessa puolen vuoden ikäinen, äitini päätti ottaa sen itselleen.

Viiru oli pentueen pienimpiä ja on aikuisenakin jäänyt laumamme pienimmäksi partikseksi. Vaikka Viiru on pienehkö, on se hyvin tasapainoisesti rakentunut. Erityisesti pidän sen suorasta selkälinjasta.

Viirun ajatusmaailmaan on hyvin erikoinen. Se pohtii aina ensin ja sitten vasta toimii. Jos tarjolla on esimerkiksi uutta ruokaa, käy se ensin tarkistamassa muiden ruokakipot ennen kun maistaa omastaan. Ulkona se saattaa istua pitkiä aikoja omissa oloissaan ja yhtäkkiä juosta pihan poikki haastamaan muita juoksukisaan. Viiru on hieman varauksellinen, mutta toisaalta se saattaa mennä ventovieraalta kerjäämään rapsutuksia.

Viirun lempipuuhaa on metsässä kirmaaminen. Ferrari-lempinimen se on saanut punaisesta kurahaalaristaan, joka päällä se kiitää metsäpolkuja salamannopeudella. Viiru rakastaa vaanimista. Lenkeillä se piiloutuu kasvillisuuden sekaan ja sopivan uhrin tullessa lähelle hyökkää päristen päin ja juoksee sen jälkeen hakemaan uutta kyttäyspaikkaa.

Viiru tykkää repiä leluja sisarustensa kanssa, mutta ihmisten kanssa se ei innostu leikkimään. Pallon perään se saattaa juosta, mutta ei kuitenkaan innostu sen enempää leikkimään. Namit kelpaavat paremmin, mutta niidenkin laadusta ollaan hyvin tarkkoja. Viirun kanssa harrastetaan agilityä ja näyttelyitä. Sen kanssa on myös hieman tokoiltu. Viiru on nopea oppimaan ja siitä näkee, että se pohtii itse asioita. Innostuessaan Viiru kiitää agilityssä raketin lailla ja ohjaaja on usein pahasti myöhässä monta metriä perässä.