Uutiset - - News

2022

11.06.2022 Rally-tokokisat, Parola

Rio (Black Quebec's I Am The Walrus) VOI 83 p., kisan 2. sija ja koulutustunnus RTK3!


Alkuvuoden ja kevään kuulumisia

Sivujen päivitys on jäänyt todella pahasti tekemättä omien kiireiden ja Facebookin helppouden vuoksi. Koronan vuoksi harrastusrintamalla on ollut hiljaisempaa, mutta kesää kohti mentäessä on hienoja tuloksia tullut kasvateille ja kotona asuville karvakuonoille. Niistä alla kohokohtia lyhyesti.

Kevään isoimpia mainitsemisen arvoisia juttuja oli tietenkin ensimmäisten Black Quebec's -kasvattien, The Beatles-pentueen saavuttama 10 vuoden ikä 27.03. Pentue on monesta syystä minulle hyvin merkityksellinen ja olen iloinen, että 5/8 on vielä ilahduttamassa omistajiaan.

The Queen-pentue täytti 03.05. jo 6-vuotta, sijoitustyttö Lilja (Samettitassun Salsa) 05.05. 2-vuotta ja 98'-pentue 07.05. 4-vuotta. Ruotsalainen karvapyörremyrsky Gitte (Old Smuggler's Smash Hit) saavutti myös "täysikäisyyden" täyttämällä 2-vuotta 09.02.

Alma (Black Quebec's The Killer Queen)
Alma (Black Quebec's The Killer Queen)

08.05. Arvo (Black Quebec's Truly Madly Deeply) ja Hulda (Black Quebec's U Drive Me Crazy) käväisivät hienoin tuloksin Salon ryhmänäyttelyssä.

Arvo ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään ikinä: AVK1 PU1 VSP & SERT

Hulda: AVK1 PN2 & SERT

Hulda ja Arvo
Hulda ja Arvo

Lilja (Samettitassun Salsa) käväisi petotestissä 20.03. kohtaamassa suden kanssa.

Lilja
Lilja

Gitte (Old Smuggler's Smash Hit) ja Elma-mummo (Vahtivaaran Amanda) osallistuivat 21.05. Rauman kaikkien rotujen näyttelyyn.

Elma: VEK1 PN1 VSP ROP-vet &vet-SERT

Gitte: AVK1 PN3 & SERT

Gitte ja Elma
Gitte ja Elma

21.05. Valkeakosken rally-tokokisoissa Rio (Black Quebec's I Am The Walrus) saavutti toisen hyväksytyn VOI-luokan tuloksen pistein 78.

Kotiporukalla ollaan harrasteltu lähinnä lenkkeilyä ja mökkeilyä. Hulda on käynyt agilitytreeneissä ja Gitten kanssa ollaan herätelty kiinnostusta MEJÄ:än, johon taipumuksia näyttäisi riittävän.

Gitte
Gitte
Elma, Hulda, Donna, Alma ja Gitte
Elma, Hulda, Donna, Alma ja Gitte