Old Smuggler's Smash Hit

Gitte


Syntynyt: 09.02.2020

Lonkat: B/B

Kyynärät: 0/0

Olat: terve/terve

Silmät: OK

Kasvattaja: Charlotte Laning Vrethammar, Tystberga (SE)

Gitten sukutaulu Koirat-netissäGitte Kinkku Kinke Kikkura 

Pitkän etsinnän jälkeen sain vinkin kiinnostavasta partispentueesta Ruotsissa. Gitte tuli pahimpaan korona-aikaan, minkä vuoksi näin sen ensimmäisen kerran vasta Suomeen tultua. Kasvattajalle olin vitsaillut, että tykkään ottaa aina sen pentueen hulluimman tapauksen ja niinhän siinä nytkin taisi käydä. Gitte yllätti aluksi täysin, ollen hyvin rohkea ja itsenäinen pentu. Se riekkui härskisti aikuisten turkissa ja karkaili naapurin pihalle moikkaamaan ihmisiä. Haasteena oli saada itsestäni sille tarpeeksi mielenkiintoinen asia.

Gitten kanssa osallistuttiin koronarajoitusten helpotettua pentukouluun, jossa sen hyvät harrastuskoiran ominaisuudet korostuivat entisestään. Gitte on ahne ruualle, se rakastaa vetoleikkejä ja tarttuu vaikka metallilapioon, jos sitä haastaa. Gitte ei ole kiinnostunut muista koirista koulutustilanteessa eikä lenkeillä. Muuten sen kyllä rakastaa niin koiria kuin ihmisiäkin partismaiseen tyyliin. Gitte on ollut Huldan ja Donnan tapaan mukana tukiperhetoiminnassa.

Gitten emä on mejä-valio, minkä innoittamana päädyin Gitten kanssa myös lajia kokeilemaan. Gittellä nenä toimii hyvin ja kiinnostusta jäljestykeen tuntuu olevan. Gitten kanssa on käyty tutustumassa lampaisiin, joita kohtaan se osoitti myös kiinnostusta.