TLNJW-13 TLNW-13 TLNW-14

Black Quebec's Here Comes The Sun

"Sani"

_sani_.jpg

2 vuotta

* 27.03.2012

† 11.09.2017

Lonkat: A/A Kyynärät: 0/0

Silmät: OK

Sanin sukutaulu KoiraNetissä

Sani Sämpylä, Sunshine, Lättysilmä, Miss Baskeri

Sani on nuorimman siskoni koira. Sani oli alle vuorokauden ikäinen, kun päätin sen jäävän kotiin. Se oli mielestäni niin kaunis ja sitä se on myös edelleen. Sanilla oli valkoisen pään päällä musta läikkä, josta se sai pentuna lempinimen Miss Baskeri.
”Here Comes The Sun” kuvaa Sania täydellisesti. Sani on varsinainen hyvänmielen lähettiläs. Se rakastaa huomiota ja kerjää rapsutuksia katsomalla valtavilla lättysilmillään anovasti. Sani loukkaantuu syvästi, jos esimerkiksi joku muu koiristamme pääsee pesulle. Jos joku muu pääsee föönaukseen, tulee Sani istumaan myös föönin alle. Sani saattaa myös hypätä yllättäen harjauspöydälle, kun sen mielestä huomiota on ollut liian vähän. Onpas Sani kerran karannut naapurin pihallekin istumaan, kun toinen koira pääsi kampauspöydälle käsittelyyn. Sani on myös nautiskelija ja sen paheena tuntuu olevan ainainen nälkä.
Sani ja Elma-schapendoes ovat parhaat ystävät. Niillä on ollut omat jutut siitä asti, kun Elma päästettiin ensimmäisen kerran tutustumaan partapentuihin. Elman ollessa lauman pää, tulee Sani heti toisena. Sanin suuttuessa, se kääntää siskonsa yhdellä tassun huitaisulla nurin, ärähtää kerran ja poistuu tilanteesta. Sanin rauhallinen suhtautumisen kaikkeen näkyy muissakin arkipäivän toimissa. Jos tapahtuu jotain uutta ja joku vieras (koira tai ihminen) tulee kylään, Sani käy kerran haistamassa ja poistuu omiin oloihinsa. Se suhtautuu vieraisiin asioihin hyvin välinpitämättömästi. Sani pystyy ottamaan kauneusunensa vaikkapa näyttelykehän laidalla.
Tarvittaessa Sanilta löytyy moottoria toimia. Sani on taistelutahtoinen ja palkkautuu hyvin lelulla. Pihalle päästessä se käy ensimmäiseksi hakemassa pallon suuhunsa. Pohjattoman mahan omaavana Sanille maistuvat namit myös. Sanin kanssa on jonkun verran kierretty näyttelyitä, harrastettu hieman tokoa ja rally-toko. Sani pitää myös uimisesta.

sani_1.jpg

sani_2.jpg

7 kk

s_1.jpg

12 kk

sani14.jpg

23 kk